Vadászbolt
Vadászbolt | | | | | | | | |
Elite Custom HDX UltraRest
4" pulykatoll Shield csíkos jobbos
Gyártó: Trueflight
Spin Wing 1-3/4" RH original
Zeiss Victory 1,1-4x24 céltávcső
Nagyítás: 1,1-4 Hatásos objektívátmérő: 16,3-24 mm Kilépő lencse: 14,8-6 mm Szürkületi érték: 3,1-9,8 Látómező 100 m: 36-10,3 m Szemtávolság: 90 mm
CRKT Hissatsu Folder
CRKT Hissatsu Folder
Samick Privilege középrész és kar
Jelenleg fekete középrésszel, 34 # erősségben áll rendelkezésre. Rendelésre választható színek: fekete, kék, vörös, ezüst. választható fonterő: 64-on: 16#, 18#, 20#, 22#, 24#, 26#,28#,30#, 32#, 34#, 36# 66-on: 16#, 18#, 20#, 22#, 24#, 26#, 28#,30#, 32#, 34#, 36# 68-on: 16#, 18#, 20#, 22#, 24#, 26#, 28#,30#, 32#, 34#, 36# Megrendeléskor megjegyzés rovatba kérnénk a kívánt típust feltüntetni szíveskedjék.
Böker Magnum Mike Zulu
Böker Magnum Mike Zulu
ESEE 6
ESEE 6
Flat Box mobiltartó Vadkacsa
Mérete: 7 x 12 cm Anyaga: 100% poliészter Kisméretű mobiltelefonokhoz, karabinerrel a rögzítéshez.
Still Jackrabbit nyúlsírósíp
Használata közben nem kell kézbe fogni így lehetőséget nyújt ,hogy a fegyvert folyamatosan a célon tartsuk. Távolabbi ragadozók behívásához erősen , a közelebbiekhez pedig gyengébben kell fújni. Kiválóan imitálható a nyúl sírása ,nyöszörgése .
YUKON POINT 8X42 KERESÕTÁVCSÕ
A Yukon Point távcsövek optimális nagyításukkal, 42 milliméteres frontlencséikkel és széles látómezőivel vadászaton, horgászaton, valamint őrzésvédelmi, idegenforgalmi, védelmi, mentési és karbantartási tevékenységnél kiválóan és igen széleskörűen használhatók. Az innovatív tetőél-prizma szerkezetű, fejlett optikai rendszer a Point binokulárok tartós fém tubusaiban helyezkedik el. A vízálló, nitrogén-gáz töltésű tubus jól védi a belső optikai felületeket a párásodástól. A binokulárok igen szélsőséges időjárási körülmények között is nagyon jól működnek a magas szintű vízállósági fokozatuknak (IPX7) köszönhetően. A többszörös, TRUE COLOR™ lencse bevonat világos, tiszta képet és természetes színvisszaadást biztosít. A Point távcsövek fénygyűjtő képessége kiváló, ezért nagyszerű eszközök szürkületben is. Formájuk és kompakt méreteik kényelmes megfigyelést tesznek lehetővé. A távcsövek fém tubusai teljesen vízállóak, ezért bármilyen csapadékos időben biztonságosan használhatók. A gumírozott markolat csökkenti a csúszás veszélyét, még akkor is, ha nedves kézzel tartjuk a távcsöveket. Hirtelen, külső hőmérséklet változás esetén a nitrogén-gázzal töltött tubus megakadályozza a távcső párásodását. Lencse védősapka A elveszés elkerülésére a a védősapkák tökéletesen illeszkednek a távcsőhöz, beépített mágnesek tartják zárt vagy nyitott helyzetben.
SWAROVSKI EL 8,5X42 WB TÁVCSÕ , SWAROVSKI TÁVCSÕ
A Swarovski EL 8,5x42 WB egy valódi mestermunka. Mind optikailag, mind mechanikailag rendkívül kifinomult. Sajátos elegáns stílusa van, mely más távcsővel össze nem téveszthetővé teszi. Könnyű , egyszerűen kezelhető és brilliáns a képalkotása. Egy olyan társ az erdőben, amelynek képalkotása, megjelenése és minősége egyedülálló. SWAROVISION technológia HD üveg Brilliáns kép Swarovski EL 8,5x42 WB elsősorban szenzációs képalkotásával hívja fel magára a figyelmet. A SWAROVISION technológiának köszönhetően a látómező egészén, még a széleken is torzításmentes a kép.A Swarovski EL 8,5x42 WB HD fluorit lencsékkel rendelkezik, ezért a látott kép színvisszaadása, felbontása és képesztétikája kivételesen magas szintű. Ennek köszönhetően a legapróbb részleteket is észreveheti pl. egy madár tollazatán. Kis súlya lehetővé teszi, hogy bárová magával vigye, kirándulásra, cserkelésre éppúgy, mint hegymászáshoz. Az élességállítás könnyedén elvégezhető egy kézzel is, miközben a távcsövet stabilan tudja fogni egy kézzel. A Az elegáns finom külső ne tévessze meg, váza robusztus, ellenáll mindannak a behatásnak, melyek a terepen érhetik.
Hillman kamásli/ camo
Terep színben vízálló, légáteresztő, szagblokkoló, vízálló cippzárak és tömített varrások, csendes anyag.
Muela tőr olajfa markolattal
Sioux 10OL. Nyúzókés 10,5cm Rm. 440 Mo-Va penge 11cm. olajfa markolat 245gr. bőr tokkal
NIKON SPORTER EX 10X50 TÁVCSÕ
Az összes lencse és prizma többrétegű tükröződésgátló bevonata biztosítja a világos látómezőt Fázismódosított bevonatú tetőél-prizma a nagy felbontás érdekében Nagy reflexiójú tükörbevonatú prizma a világos látómezőhöz Nagy betekintési távolság éles látómezőt biztosít, szemüveget viselők számára is Eco-glass optika, amelyben minden lencse és prizma ólom- és arzénmentes üvegből készül Vízálló (1 m-es mélységig és 10 percig), tömítőgyűrű és nitrogéngáz biztosítja a páramentességet Elforgatható és elcsúsztatható gumiszemkagyló megkönnyíti a megfelelő betekintési távolság megtartását Gumibevonat a rázkódásmentes és erős, kényelmes kézben tartás érdekében Üvegszállal megerősített, könnyű polikarbonát váz Széles tartószíj Külön beszerezhető állványadapter segítségével állványra rögzíthető Nagyítás: 10x Közelpont: 5 Objektív méret: 50 Szemek közötti távolság: 56-72
Polár kabát extra méret
Alapanyag: 100% poliészter Méret: 3XL Gímszarvasfej hímzés
Íjtok csigás íjhoz
Gyártó: Aurora anyaga: gyöngyvászon mérete: 125*43 cm
tusolaj Balsin vörösbarna 50ml
A fegyver fa részeinek ápolására szolgáló olaj. Vörösbarna.
CRKT Lake 111
CRKT Lake 111
CRKT M16-10KSF Special Forces Tanto
CRKT M16-10KSF Special Forces Tanto egykezes zsebkés A tanto stílusú penge kombinálva a borotvaéles Triple-Point fogazással maximális vágóképességet ad a késnek, ha zsinórt, hevedert vagy hálót kell elvágni. A penge homokfúvott felületű, 8Cr15MoV magas széntartalmú rozsdamentes acél. A markolata üvegszál erősítéses műanyag. Az M16-10Z is a villámgyors Carson Flipper nyitással rendelkezik. Az AutoLAWKS rendszer minden zsebkést képes fix pengés késsé változtatni.Zsebcsíptetővel Penge hossza: 78 mm Penge vastagsága: 2.2 mm Penge anyaga: 8Cr15MoV Markoalt anyaga: üvegszál erősítésú nylon Penge keménysége: 58-59 HRC Teljes hossza: 180 mm A CRKT M16 sorozatot Kit Carson tervezte.
<<    1    2    3    4   5   6    7    8    9    10   ...   242    >>