Vadászbolt
Vadászbolt | Vadászbolt | Vadászapró | Vadvilág | Vadételek | Magyar Vadász | Vadkamera | Vadász fegyver | Vadcsalogató | Vadászapró egyéb
VORTEX 10X42 VIPER
10x nagyítású keresőtávcső XD-XR lencsebevonat Vortex VIP - Életre szóló garancia Nagyítás: 10x Objektív lencse átmérő: 42 mm Látómező 1000 méteren: 97 m Legrövidebb fókuszálható távolság: 1,55 m Betekintési távolság: 16,5 mm Méret: 14,7 x 13,4 cm Súly: 663 g Egyéb: - 100% vízálló - 100% páramentesség - XD - XR lencsebevonat - látószög 6.3° - állvány csatlakozás - tartozékok: - hordtáska - hordszíj - védőkupakok
Smith's Honing Solution késélező olaj
Smith's Honing Solution késélező olaj
YUKON NV 5×60
Imponáló frontlencseátmérő és nagyítás, megbízható masszív konstrukció. Természetes, hogy az egyik legkeresettebb Yukon termék a Yukon NV 5x60. I. generáció 60mm átmérő 5x-ös nagyítás Robusztus váz Garancia és szervizháttér Az éjjellátó monokulárok között egyedülállóan nagy 60 milliméteres frontlencse átmérő lehetővé tesz az átlagosnál nagyobb 5x-ös nagyítás használatát. Ennek köszönhetően Ön a Yukon NV 5x60 saját beépített infravetőjét használva is képes 80 méter távolságra ellátni. Amennyiben ennél távolabbi célpontot szeretne megfigyelni javasoljuk a erősebb IR fényvető használatát.
Falióra porcelán
Átmérő: 27 cm Választható motívumok: - Bőgő szarvas - Vaddisznó Kérjük, hogy megrendelésénél a Megjegyzés rovatba írja be a kiválasztott motívumot!
Conibear csapda feszítő
A Conibear csapdafeszítő biztonságossá teszi a csapdák élesítését . A rugók nem fordulnak ki feszítéskor a szerkezetből és a nagy erőkarral könnyedén lehet dolgozni. A 330-csapda feszítése kézi erővel kivitelezhetetlen, rálépéskor pedig könnyen kifordul a feszítőerő miatt ezeknél a méreteknél a feszítőt muszáj alkalmazni.
CHEVALIER Arizona baseball sapka
Méret: - Szín: Tobacco-zöld COOLMAX bélés
WEGU tushosszabbító 6 mm
ZEISS 10X54 VICTORY HT TÁVCSÕ
Az új HT X54 keresőtávcsövek a ZEISS legélesebb képet adó, legkompaktabb, legergonómikusabb és legnagyobb teljesítményt adó keresőtávcsövei. Olyan könnyűek és kompaktak, mint egy 50-es modell, de képük élesebb, mint bármely a piacon létező 56-os modellé. Az új és egyedi lencseátmérőnek köszönhetően a VICTORY HT 54 keresőtávcsövek súlya 20%-al kevesebb, míg képük élesebb, mint valaha-a forradalmi HT koncepciónak köszönhetően. Fényáteresztő képessége több, mint 95% az innovatív HT optikai koncepció és a SCHOTT lencsék által.
Csillár dám 1 búrás
Az ár búra nélkül értendő!
Böker Plus Rambler
Böker Plus Rambler
CRKT Drifter Plain Edge
CRKT Drifter Plain Edge
Muela sioux 10g vadászkés
Sioux 10G. Nyúzókés 10,5cm Rm. 440 Mo-Va penge 11cm. kraton markolat 220gr. bőr tokkal
Delawar Street 17x30x35cm
Delawar Street 17x30x35 cm-es gyöngyvászon anyagú hátizsák, mely ellenáll a szennyeződésnek és nagyan strapabíró anyag. Merevített aljú, vállpántja szivaccsal bélelt a hátrészbe pedig polifoam-ot helyeztek védve a hátat a keményebb dolgoktól.Az elején alul,felül 1-1 zippes zseb található.
Szarvasbőgő szaru
Hosszúság: kb. 43 cm
Linder mentőkés, narancs
Linder mentőkés, narancs
Wenger Hardwoods 13
Wenger Hardwoods 13
Böker Magnum Desert Wind
Böker Magnum Desert Wind
PSE Aries
Kulcstartó szarvas alakkal olajfa alap Cudeman
Realtree hosszú ujjú póló
Nagyon jó minőségű hosszú ujjú póló pamut anyagból. Méretek: S-3XL Kérjük, hogy megrendelésénél a Megjegyzés rovatba írja be a kiválasztott méretet!
1   2    3    4    5    6   ...   242    >>